Cretan Family

Για εμάς

Εταιρικό προφίλ της Lyrakis Family

Με σεβασμό και πίστη στην κρητική γη, τεχνογνωσία στην παραγωγή που αναπτύχθηκε σε πολλές γενιές, σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, πιστοποιημένες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των προϊόντων της με τακτικούς ελέγχους, η LYRAKIS FAMILY παρέχει στους καταναλωτές κρητικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, με μεγάλη θρεπτική αξία, που βασίζονται σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Η LYRAKIS FAMILY είναι μία από τις λίγες εταιρείες στην Κρήτη που διαθέτει μια κάθετα ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής, καθώς και ένα σύστημα ιχνηλασιμότητας για τα προϊόντα της που ελέγχονται σε κάθε βήμα της διαδικασίας, οπότε προσφέρει προϊόντα εραστών ελαιολάδου και βέλτιστης ποιότητας.

Στόχος της εταιρείας είναι να πρωταγωνιστήσει στη διεθνή αγορά προωθώντας και καθιερώνοντας τη χρήση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και προϊόντων με βάση την ελιά, καθώς έχει ήδη σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε συνολικά 38 χώρες και έχει λάβει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η LYRAKIS FAMILY οραματίζεται τη συνεχή αναζήτηση και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με υψηλή διατροφική αξία, τα οποία αξίζουν ευρύτερης διάδοσης και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διατροφής κάθε καταναλωτή. 

Ποιότητα πρώτων υλών

Η Lyrakis Family S.A. έχει πιστοποιηθεί και εφαρμόσει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας προϊόντος.

Βραβευμένη επιχείρηση

Οι πιστοποιήσεις και τα βραβεία της επιχείρησης επιβεβαιώνουν με τον πιο αξιόπιστο τρόπο την ποιότητα των προϊόντων.

Ιδιόκτητο εργοστάσιο

Η Lyrakis Family στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο χωριό Σίσσι, σε ένα μικρό όμορφο χωριό στη βόρεια ακτή της Κρήτης, στο νομό Λασιθίου.

Με έδρα την Κρήτη

Οι μέρες ηλιοφάνειας της περιοχής που διαρκούν έως τα τέλη του φθινοπώρου είναι ιδανικές, με αποτέλεσμα μια από τις καλύτερες και πιο πολύτιμες ιδιότητες του ελαιολάδου στον κόσμο.

Lyrakis Family

Η Ιστορία μας

Η εμπειρία μας, μας διδάσκει καθημερινά

Η Lyrakis Family ιδρύθηκε το 1975. Από το παλιό εργαστήριο ελαιολάδου έως σήμερα, η οικογένεια Λυράκη που επικεντρώνεται στην ποιότητα έχει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Η οικογένειά μας παράγει ελαιόλαδο για τρεις γενιές. Η οικογένεια Λυράκη, με μεγάλη εμπειρία, γνώση πολλών γενεών, υποδομή και πολύ γούστο, κάνει τις σωστές επιλογές για την καλλιέργεια της ελιάς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.